Anne-Marie Sikking

Ik ben Anne-Marie Sikking. Al 20 jaar praktijkhouder van logopediepraktijk Anne-Marie Sikking met locaties in Leiden en Warmond. Vanaf 2014 ben ik betrokken bij de oprichting van het RPL. Mooi om te zien dat er zoveel enthousiaste collega’s zijn en dat er veel in de regio gebeurd. Maar nu nog samen! Met hetzelfde doel. Logopedie op de kaart zetten en uitdragen dat wij het mooiste vak hebben. En dat meen ik oprecht. Ik weiger mijn plezier in mijn werk te laten verpesten door regelzucht en onderbetaling maar wil me er wel voor inzetten dat het ooit anders wordt. Als logopedist gaan we gelijk over in het doen maar bij het RPL moeten we nu nadenken over de toekomst en daar beleid op maken.

Als voorzitter vind ik het een eer om het gezicht te zijn van het RPL en bij verschillende beroepsgroepen en de zorgverzekeraar aan tafel te zitten. Samen met de Vice voorzitter hebben we al een goed gesprek met de zorgverzekeraar kunnen voeren en kunnen we laten zien waar we voor staan en wat het belang van logopedie is. Dit is pas het begin. Met meer RPL leden zijn we krachtiger en vormen we een blok voor de toekomst. En daar ga ik voor!