Arjanne Nooitgedagt

Mijn naam is Arjanne Nooitgedagt. Ik woon en werk in Ter Aar, waar ik al 30 jaar een logopediepraktijk heb. Ik ben 30 jaar geleden gestart met 1 patiënt en heb vele uren in een klein kamertje gewacht tot de tweede patiënt zich aanmeldde. Na maanden kwamen er steeds wat aanmeldingen bij en een jaar later waren mijn praktijkuren volledig gevuld. Inmiddels werk ik 4 dagen per week. De vijfde dag besteed ik aan mantelzorgen voor mijn ouders en diverse nevenfuncties, waaronder secretaris bij het RPL.

Sinds 2015 ben ik betrokken bij de oprichting van het Regionaal Platform. De rol van secretaris is een rol die goed bij mij past. Het bijhouden van post en het zorgen voor goede verslaglegging zijn taken die mij liggen. Door de jarenlange werkervaring weet ik wat er zich op de werkvloer afspeelt en kan ik deze informatie goed inzetten bij contacten die via het Platform lopen en bij besluiten die in het Platform worden genomen.

Het is boeiend om op beleidsmatige wijze betrokken te zijn bij het beroep van logopedist. Er is in de loop van de jaren veel veranderd. De gevoelsmatige vanzelfsprekendheid waarmee vroeger alles voorbij leek te trekken is voorbij en we moeten ons meer dan ooit profileren als een kundige beroepsgroep. Daaraan probeer ik mijn bijdrage in het Platform te leveren.