Veel gestelde vragen

 

Aanmelden

Wil je lid worden van het RPL? Laat dit weten via het onderstaande contactformulier. Wij zullen dan de desbetreffende informatie toezenden. Neem een kijkje op onze vacature pagina voor een bestuursfunctie.

 

Contact

Wil je met ons contact opnemen? Dat kan door het onderstaande contactformulier in te vullen. Hier kan je ook aangeven of je telefonisch of mail contact wilt hebben. Wij streven er naar om binnen 5 werkdagen te antwoorden.

 

Veel gestelde vragen

Indien je een vraag hebt omtrent het RPL kan je hieronder de meest gestelde vragen terugvinden. Staat jouw vraag er niet tussen? Dan kan je via het onderstaande contactformulier de desbetreffende vraag stellen.

Het RPL behartigt de belangen van haar leden. Ze overlegt met verschillende partijen zoals de NVLF, de zorgverzekeraar, de gemeente, andere paramedische netwerken en overkoepelende organisaties. Het doel is de positie van de logopedist te versterken en regionaal afspraken maken over de zorg.

Het RPL kan niet onderhandelen over tarieven. Het RPL bespreekt de regionale knelpunten met de zorgverzekeraar. Zo hebben wij het in onze overleggen regelmatig over de tarieven, de wachtlijsten en de krapte op de arbeidsmarkt.

Met de veranderingen in de organisatie en financiering in de zorg is het van groot belang dat de paramedi zoveel mogelijk samen optrekt. Naast gemeenschappelijke belangen heeft ieder netwerk of platform ook monodisciplinaire belangen. Om als paramedi sterk te staan is zowel sterke monodisciplinaire netwerken/platforms als multidisciplinaire bestuurlijke samenwerking van groot belang.

Ja zeker. Naast een stucturele functie als bestuurslid of aanspreekpunt van een expertgroep, vinden het ook erg fijn om incidenteel ondersteuning te krijgen. Dat kan met van alles, van hele practische (regel)zaken tot brainbubbels. Je kunt ons hiervoor mailen of bellen.

Heeft u een vraag? Wij geven antwoord.

Heeft u een vraag over het aanmelden of wilt u meer informatie ontvangen over het RPL? Laat het ons weten door het onderstaande formulier in te vullen.    Wij streven er naar om binnen 5 werkdagen contact op te nemen.